Popüler Yayınlar

Kuantum Evren ve Değişen Algı

Evren üzerinde kuantum algı üzerine yazı okuyun...

Dünyanın Sonu Nasıl Olacak...

Dünyanın Sonu Nasıl Olacak... Okuyun...

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

22 Aralık 2013 Pazar

Marsta Hayat - Life on Mars

NASA, curiosity adlı uzay aracını Marsa gönderdi. Curiosity kızıl gezegen yüzeyinde araştırmalarına devam ediyor. 
Araştırmalar sonuçları yavaş yavaş gelmeye başladı Curiosity mars yüzeyini parçalayıp analiz ettiği, kazarak bir takım sonuçlar elde etmeye devam etmektedir. Bilim insanları da aradığı hayat için gerekli elemenleri buldu. 
Ancak durun... Nasa yanlış şeyi, daha da kötüsü yanlış yerde arıyor... NASA bakış açısını değiştirmesi gerekir... Burada söz konusu olan elementler değil, dalga fonksiyonudur... Bugünkü bildiğimiz Dünya yaşam formlarına endeksli araştırma bilim insanlarını yanlış yöne yönlendirmektedir...  Marstaki elementlerin yapılarından çok bütüncül yaklaşımla gözleme dayalı araştırma yapmalıyız... Bazı bilim çevreleri buna karşı çıkacaktır. Ancak bazı şeyleri görmek istiyorsak görmek için çalışmalıyız. Paradigmanın değişmesi gerekir. Belki anlaşılmışızdır...

15 Aralık 2013 Pazar

Marsta Hayat Var

Marsta Hayat Var

       Marsta hayat vardır. Su ve diğer yaşam koşulları bulunmaktadır. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA bu sorunun cevabını aramaktadır. Ancak Marsta hayat olduğu ile ilgili bilgilere rastladılar fakat açıklamıyorlar. Ruslar NASA'nın sakladığı bu bilgilerin varlığının farkına vardı.
 
       Ancak Marsta yaşam bizim bildiğimiz yaşam formlarından farklı... Marstaki canlılar içinde akıl sahibi varlıklar bulunmaktadır. Bu akıl sahibi varlıkların iletişimi daha çok telepati ile Gerçekleşmektedir. Marstaki canlılar elektro manyetik dalgaları kendi bünyelerinde (vücutlarında) içselleştirilmiş şeklinde yaşamaktadırlar. Teknolojileri bizim teknolojilerde kat ve kat üstündür.

     Ayrıca Dünya üzerindeki yaşam hakkında oldukça derin bilgiye sahipler. Hatta Dünya üzerindeki bütün canlıların görüntülerini alabilmektedirler. Marsta yaşayan akıl sahibi canlılar Dünya'daki yaşama garip bir şekilde müdahale etmemek üzerine hareket ederler.
  
     Gelişmiş teknolojileri ile bizim bilgisayar ve teknolojik ürünlerimizdeki elektriksel rezonansların farkındadırlar. Marstaki canlılar ayrıca ısıya aşırı duyarlı varlıklardır. Manyetik algılamaları ile uzaydaki manyetik dalgalanmalara karşı bütüncül bir bakış geliştirmişlerdir.



 

2 Aralık 2013 Pazartesi

Kuantum ve Olumlama İlişkisi

Kuantumla olumlama arasında bir ilişki var mıdır? İnternette bir çok site ve yayınlarda olumlamalarla ilgili yazılar okumuşsunuzdur. Olumlama insanın içten isteyerek bilinçaltını yeniden şekil verme, programlama diyebiliriz...
      Kuantum teorisine göre elektron çiftleri arasında mutlak bir bağ olduğu ve uzayın hangi noktasında nerede olursa olsun mutlak anı yaşadıkları, değişimin gözlemciye göre anda (şimdi) gerçekleştiği tespit edildi. Başka bir elektronla etkileşime geçen elektronda uzakta bulunan diğer elektronu aynı anda etkilediği yapılan deneylerle deneyimlenmiştir. Yani bir diğer deyişle ışınlanma... Acaba zihinde oluşan düşünce yani eletron dalgası diğer uzaktaki herhangi bir elektronu etkileyebilir mi? Şimdilerde bu tam tespit edilemedi fakat teori de bunun böyle olduğu varsayımından yola çıkılarak bir çok olumlama yöntemleri uygulanmaktadır. Ne zaman ki bu konuda yapılacak bilimsel bir gösteri hepimizi ikna etmeye yetecektir...

        ------------------------- Komplo Teori --------------------------

Kuantum Evren ve Değişen Algı

    Artık dünya üzerinde olabilecek doğal afetlerin kehanetleri konuşulmaz oldu. Çünkü insanların kuantum bilinç diye ifade ettiği sezgisel güç tüm bu maddesel felaketleri ters düz etmiş durumda.
    Şimdilerde kuantum bilinç, paralel evrenler, parapsikolojiler doğal afet ve savaş algımızı da değiştirdi. Quantum bilgisayarların tasarımı konusunda bilim adamları araştırma içerisindeler. Madde bir var bir yok kuantuma göre olasılıklara bağlı hem var hem yok anlayışı bilim dünyasının yoğun bir şekilde uğraş verdiği bir konu. İnsanların zihin algılamalarındaki devrim ileri de bir çok varsayımları da gündeme getirecek. Dünyada gördüğümüz her şey hayali madde formunda, görmediklerimiz ise olasılıksız yoklar... Zihnimizde yüklenen bilgi (veri) evreni nasıl algılamamız gerektiğini bize aktarıyor ve biz de ortak bilgi (veri) lerle binaların yüksekliklerini, bitkileri, hayvanları, uzayı algılıyoruz.
       Dolayısıyla aslında tek bir bilinç var biz bu tek bilincin hükmüyle hareket ediyoruz... Zamanla teknolojinin gelişmesi ve ilerlemiş durugörü yeteneklerimiz daha iyi anlamamızı sağlayacaktır...


                           ------------------------------ Komplo Teori ----------------------