Popüler Yayınlar

15 Aralık 2013 Pazar

Marsta Hayat Var

Marsta Hayat Var

       Marsta hayat vardır. Su ve diğer yaşam koşulları bulunmaktadır. Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA bu sorunun cevabını aramaktadır. Ancak Marsta hayat olduğu ile ilgili bilgilere rastladılar fakat açıklamıyorlar. Ruslar NASA'nın sakladığı bu bilgilerin varlığının farkına vardı.
 
       Ancak Marsta yaşam bizim bildiğimiz yaşam formlarından farklı... Marstaki canlılar içinde akıl sahibi varlıklar bulunmaktadır. Bu akıl sahibi varlıkların iletişimi daha çok telepati ile Gerçekleşmektedir. Marstaki canlılar elektro manyetik dalgaları kendi bünyelerinde (vücutlarında) içselleştirilmiş şeklinde yaşamaktadırlar. Teknolojileri bizim teknolojilerde kat ve kat üstündür.

     Ayrıca Dünya üzerindeki yaşam hakkında oldukça derin bilgiye sahipler. Hatta Dünya üzerindeki bütün canlıların görüntülerini alabilmektedirler. Marsta yaşayan akıl sahibi canlılar Dünya'daki yaşama garip bir şekilde müdahale etmemek üzerine hareket ederler.
  
     Gelişmiş teknolojileri ile bizim bilgisayar ve teknolojik ürünlerimizdeki elektriksel rezonansların farkındadırlar. Marstaki canlılar ayrıca ısıya aşırı duyarlı varlıklardır. Manyetik algılamaları ile uzaydaki manyetik dalgalanmalara karşı bütüncül bir bakış geliştirmişlerdir.



 

0 yorum:

Yorum Gönder