Popüler Yayınlar

2 Aralık 2013 Pazartesi

Kuantum Evren ve Değişen Algı

    Artık dünya üzerinde olabilecek doğal afetlerin kehanetleri konuşulmaz oldu. Çünkü insanların kuantum bilinç diye ifade ettiği sezgisel güç tüm bu maddesel felaketleri ters düz etmiş durumda.
    Şimdilerde kuantum bilinç, paralel evrenler, parapsikolojiler doğal afet ve savaş algımızı da değiştirdi. Quantum bilgisayarların tasarımı konusunda bilim adamları araştırma içerisindeler. Madde bir var bir yok kuantuma göre olasılıklara bağlı hem var hem yok anlayışı bilim dünyasının yoğun bir şekilde uğraş verdiği bir konu. İnsanların zihin algılamalarındaki devrim ileri de bir çok varsayımları da gündeme getirecek. Dünyada gördüğümüz her şey hayali madde formunda, görmediklerimiz ise olasılıksız yoklar... Zihnimizde yüklenen bilgi (veri) evreni nasıl algılamamız gerektiğini bize aktarıyor ve biz de ortak bilgi (veri) lerle binaların yüksekliklerini, bitkileri, hayvanları, uzayı algılıyoruz.
       Dolayısıyla aslında tek bir bilinç var biz bu tek bilincin hükmüyle hareket ediyoruz... Zamanla teknolojinin gelişmesi ve ilerlemiş durugörü yeteneklerimiz daha iyi anlamamızı sağlayacaktır...


                           ------------------------------ Komplo Teori ----------------------

0 yorum:

Yorum Gönder